I´m in love

Har inte jag typ redan 400 exakt sånna här?




Livskris = bloggtorka

Smärre livskris är synonymt med bloggtorka.

Time to face the truth

Jag kommer bli kvar i Umeå. För alltid. For Ever. För evigt. Så känns det iallafall. Jag som hade siktet inställt på att flytta ifrån Umeå i november. Men planen slopades eftersom det visade sig att Göteborgs universitet bara har skittråkiga ekonomikurser att erbjuda. Alla kurser jag vill läsa finns i Umeå - enda stället i Sverige jag inte vill bo på. Det ironiska är att jag klagat och svurit över Umeå och hur mycket jag längtar tills jag kan flytta härifrån för mina klasskamrater i tre år. Nu visar det sig att jag är typ den enda som kommer stanna kvar. Jippi. Så, jag är kvar i Umeå. För alltid. For Ever. För evigt.

I ♥ Spets

Nu har jag legat sjuk med huvudvärk och yrsel i två dagar och bara sovit. Inte kul alls. Min kost består för närvarande av kaffe och vindruvor. Koffein och fruktsocker. I eftermiddags orkade jag inte ligga i sängen och ha tåkigt längre. Trots att yrseln gör att hela rummet cirkulerar gick jag upp och prövade min nyinköpta spetsklänning. Snacka om energikick!

Lycka

Sköljmedel har kommit ut med en specialutgåva, limited edition, med orientalisk doft!
Älska, älska, älska!

Capish?

Dagens föreläsning i folkrätt kan summeras med följande föreläsningsaneckningar:
"Den staten som skadat den skadade staten ska åtgärda skadorna, eller upphöra att skada"

Ja. Så var det med den saken.

Bebissssar

Jag och Emma har väldigt skilda åsikter vad gäller....allt. Detta inlägg ska dock handla om tv-program. Jag fullkomligt älskar tv och kan till och med finna a-ekonomi underhållande. Emma tittar aldrig på tv, och nu menar jag verkligen aldrig. Ikväll gjorde hon dock ett undantag. Hon tittade på ett av mina nya favoritprogram: En unge i minuten. Jag fullkomligt älskar förlossningsprogram och gråter alltid när barnen föds.Trots allt blod är det så vackert och nästan alla barnen är söta. Inte nog med att förlossningsprogrammen är underhållande, de är lärorika också. Med all kunskap jag fått kommer jag kunna föda mina barn helt själv. Summa kardemumma: jag älskar En unge i minuten. Emma har en annan uppfattning:


Söndag

Vaknade vid tolvsnåret och åt tacopaj till frukost. Åkte och tog en fika med Mikael för en update.
Nu blir det eventuellt lite plugg innan jag ska bege mej iväg till Mia ikväll.
Hoppas nu haft en fin söndag.

Godnatt

Jag ♥ sömn





Roadtrip

Bara för att David befinner sig på andra sidan jorden och jag
av en händelse hittade en video från våran julshopping i vintras

Cute


Less och jävligt opepp

Och jag som trodde att våren "var på väg". Helvetessnön fullständigt rasade ner från himlen imorse och har fortsatt göra så hela dagen. När jag skulle åka till universtetet kunde jag knappt hitta min bil i all snö.
Efter dagens EU-seminarie åkte jag hem och och somna i ren protest (trots att klockan bara var 12.33).
Börjar känna mej lite småstressad över PM:an som ksa in nästa vecka så fredagskvällen kommer tillbringas med näsan i lag om könsstympning på pojkar och med ett halvt öga tittandes på På spåret. Later.

Matilda kom och hälsade på


Noll

Premiär för kappa idag istället för min asvarma didriksson jacka. Kan våren vara på väg mån tro? Det är ju trots allt nollgradit ute...
Jag är nyss hemkommen från universitetet och ett seminarium om Hälso- och sjukvårdslagstiftning.
Nu väntas lunch och senare ska jag försöka komma igång med min PM.

Dagens fråga

Öhm, tre miljoner??



Rost

Käkade middag med Mia på stan idag. ROst har utan tvekan världens godaste vegetariska mat! Jag äter alltid deras färskost-tallrik men byter ut deras egna färskost mot fetaost. Mumma!
Sedan blev det självklart lite shopping..

Cravings

Den senaste veckan har jag ätit förtitusen semlor. Jag har kommit in i en semlaperiod. Det är så fantastiskt gått. Jag skulle kunna leva på semlor. Senast igår jämförde pappa mej med Ture Sventon.
Igår åkte jag och Mikael till Cafe Station och avnjöt världens godaste middag: Semla och varm chocklad!

Doris

Jag har fått för mig att jag vill ha en hund. En cavallier kings charles spaniel som ska heta Doris. Men ni kan vara lugna, jag tänker inte skaffa någon. Ska kanske gå på Davids idé istället:
"Ida, Ída, Ida!!! Jag fick världens bästa idé! Istället för en hund kan du skaffa en minigris och ha i lägenheten.
Den kan heta Doris."




Helgens semla nr 1, nr 2, nr 3, nr 4


FRÄSCHHH

Nej men hej Bilen! Var har du hållit hus under vintern? Jaha...du har bara inte synts under all skit.

Nytvättad bil. Len som en barnrumpa.

Mamma på besök

Min underbara mamma är i Umeå över helgen och hälsar på och kollar in det rådande snöläget. Besöket har inneburit många semlor och väldigt mycket shopping. Skor, byxor, blusar, toppar, smink, inredningsprylar med mera med mera. Hon tog även med sig mina nya ♥converseskor♥ jag köpte senast jag var hemma så nu är jag beredd, våren kan komma!



Mamma ♥ snö



Det luktar vår ♥


Nedräkningen har börjat

Förra året bestämde jag mej. Jag bestämde att jag våren skulle infinna sig senast den sista mars. Med vår förstås skinnjacka och converse. Så. Den sista mars gick jag ut i snöstrom i skinnjacka och frös halvt ihjäl. Men jag stod vid mitt ord och det kommer jag göra även detta år. Den sista mars är det vår. Då gäller skinkjacka och converse oavsett väderlek.

Wrekless

Mikael har dåligt inflytande på mej. Jag har tillbringat kvällen/natten med att köra rally på torget i stan. Hemma vid 2, sen direkt i säng. Seminarie kl 8 imorgon? Tveksamt.

Titta vad jag hittade!

Ena dagen ett bord, andra dagen en säng. Studentlivet bjuder på mycket....

Äntligen

Firade mitt underbara tentaresultat med en fika på stan med Mikael!




Dagens kommentar

"Asså, jag var på step-up igår och jag har haft sån träningsvärk idag.
Jag har gått som en skitnödig hockeyspelare hela dagen!"

/Matilda




I mitten av november kommer jag flytta ifrån Umeå. Det är planen. En fin lägenhet i centrala Göteborg om drygt ett år är min andra del av planen.

Sms från Jasmine:

- Säger du glömde bort eller glömde av?

- Du har alldeles för mycket fritid.




Insnöad bil

PLUSGRADER! Det har varit 2 plusgrader här idag! Samt skinande sol och fågelkvitter!
Snön ligger dock fortfarande kvar och lär väl göra så ett par tre fyra år framöver. Den här bilen står på vår parkering. Dags att skrapa rutorna?

RSS 2.0