Pappa

Jajamen, pappa kommer på besök i eftermiddag så nu är det hög tid att städa lägenheten och göra allt för att visa den mest representativa sidan av ume. Jag gillar min pappa för vi tänker på samma sätt, har exakt samma "gubbhumor" och vi gillar båda norrbodakorv och jag tror det är lite därför vi kan vistas i 25 kvadratmeter stor lägenhet i en helg utan att gå varandra på nerverna.

EFter städningen bär det av till universitetet för att plugga lite med Lisa...gå förresten in o läs hennes blogg www.studentmammanbloggar.blogg.se

Nä, nu är det dags för att städning och sminkning!

Ni vet att ni älsar mej.



Vackert

Jag tycker det är intressant det där med facebook och vilka rättigheter de har över alla bilder som laddas upp. Ta den här som exempel. En mer o-representativ bild på mej som sofistikerad brunett och blivande jurist är nog svår att hitta. Av pupillerna att dömma ser det ut som att jag e aspackad, med utsmetat smink, en klänning som har åkt alltför högt upp  och en jävla micro popcorn påse i knät. Fint. Som tur är tycker jag om mej själv ändå....=)








Ni vet att ni älskar mej.


saknar

Jag vill ha ett husdjur. Jag saknar att ha ett husdjur. Jag har alltid haft husdjur. Jag funderar på att kidnappa Pippin för han har världens vitaste och gulligaste mage. SYnd bara att han har blivit trotsig fjortis så här på ålderns höst...




Ida o Pippin, 2006


amning och socialdemokrati..

..är två ord som kan sammanfatta dagen då min inställning till amning och min politiska ställning är två saker jag blivit sarkastiskt ifrågasatt för idag. Dagen har även bestått i inhandling av fil på konsum och biffgryta från Nationernas Hus. Glamour glamour glamour.

På kvällskvisten kom matilda över för att dricka kaffe, snacka skit och plugga och efter det var det dags för veckans avsnitt av andra avenyn. Nu ska jag gå och fortsätta med att sätta guldkant på vardagen genom att skriva rent föreläsningsanteckningar och diska innan jag tänker somna till ett avsnitt av OC.


ofyndigt

Vissa uppfinningar kan låta hemskt smart och praktiskt användbara men när det väl komme rtill kritan så är de bara pure crap. När jag köpte den nya lagboken i vintras fick jag med ett bokstöd som genom Draknästet i svt fått kapital nog att börja säljas. Men ack vilken besvikelse. Uppfinningen är en big NO NO och något som gjorde min lagbok klumpigare, fulare och tyngre.

Hitta på något hållbart användbart nästa gång!


vardag

"jag har en svår juridisk fråga som jag hoppas du kan svara på.....har du något plåster?"


Ja, kvaliten på juridiken i konversationen mellan mej och stefan på instutionen idag var la inte nått att hänga i julgranen precis. Men men...

Skola idag vilket betydde arbete med basgruppen i typ trehundra timmar varvat med två koppar kaffe..
Dagen ska dock avslutas med ett avsnitt av Kvartetsdoktorn - mitt nya favvoprogram! =)

jag älskar livet

Jag är världens lyckligaste och hungrigaste människa! Jag älskar livet. Så jävla värt! Shit shit shit, nu ska jag sluta vara dum i huvet och hypokondrisk. Nu ska jag bara vara lycklig!
Nu börjar mitt nya liv. Nu. Och den här gången ska jag inte fucka upp det. Nu ska jag ta igen tre månader fyllda av ångest och bara vara glad och fullkomligt överlycklig!

Jag ska bara äta nått först...




Lycka personifierad!


Ni vet att ni älskar mej.


shoppingdag med mia...

slutade i en helt underbar klänning och skorna jag velat ha i trettonhundra år, dessutom till nedsänkt pris.



Dagens samtal med helena

- Hur är det med din häst helena?
- Jo, idag fick jag iallafall in honom från hagen. Det fick jag inte igår. Efter att ha försökt fånga in hästfan i nästan en timme kastade jag en morot på honom och åkte hem.



grönast

Min aura är så fruktansvärt grön just nu att det nästan är äckligt. För den oinvigde uppskatar jag mitt humör enligt den färgskalan som användes i PC spelet sims jag spelade när jag var yngre. När simen hade en grön aura innebar det att den mådde jättebra. När auran blev gul mådde den mindre bra vilket oftast berodde på att den inte fått mat på länge. När auran var gul pissade de ofta på sig och somnade överallt utom i sin säng. Om man inte passade sig kunde auran bli röd och *bang* helt plötsligt hade simjäveln blivit självdestruktiv och ville bara dö. Vid det laget lät jag ofta naturen ha sin gång så den tråkiga simmen fick dö eller så stängde jag helt enkelt av skiten.

För att återgå till min aura ås är den förvånansvärt grön. Smällgrön till och med! Jag tror inte den kan bli grönare. Men det är lite creey och läskigt att må sä här bra för det kan man ju inte göra hela livet...så jag väntar bara med rädsla på att jag ska börja må skit och att min aura ska anta en liten gulare nyans. Men va fan dags att leva i nuet, livet är wonderful.

Så, varför mår jag så jävla bra just nu då? Jo, för våren har kommit till umeå och jag har äntligen fått lite motivation. Och med motivation och lite solsken blir livet så mycket lättare. Ikväll ska jag tillexempel rensa ur min kyl - men inte deppar jag för det.

Nä nu ska jag gå och vara lycklig en sväng till!

Ni vet att ni älskar mej.

  



Mia gör mej glad.


Uppdatering

Jag e kass på att blogga. Jag har insett det nu. I gymnasiet hade jag flyt, min gamla blogg hade tusentals fler läsare och en betydligt snyggare design. Men inte tänker jag ge upp. Nej, jag har börjat ett nytt liv. Ett nytt liv som inkluderar en renstädad lägenhet, prydlig garderob, tulpaner, mer fokusering på plugget, mindre kaffedrickande och självklart: bättre upddatering på min blogg.
Så, vad har hänt sen sist, jo, våren har kommit till umeå och det är hela sju ljuvliga plusgrader ute. Dessutom smälter snön och stundtals ramlar det ner stora drivor snö från taket med ett enormt efterskalv iform av en ljudvåg som hörs ända till vännäs. Igår när jag stack och handlade hade jag till och med converse på mej. Otroligt. I Love Umeå.

Nu ska jag fortsätta med mitt nya liv och återgå till att umgås med Ekelöf (läs:pluggandet).

Ni vet att ni älskar mej.



Ännu en orelevant bild. Men bara för att jag var så jävla söt när jag var pubertetstrotsig och jävlig.


Ida loves HM

Tillbaka i ume efter en underbar vecka i skene. Väl hemma i ume låg kläderna från garden kollektion i min brevlåda...



Funderar skarpt på att skicka efer även dessa....


abstinens!

Jag har sån grym davidabstinens! Han brukar befinna sig en sisådär hundra mil ifrån mej men nu när jag äntligen kommer hem är han på andra sidan jordklotet, närmare bestämt i Kina. Men nu har han tydligen kommit hem så jag ringde och väckte karln men får nöja mej med att träffa honom imorgon förmiddag....



RSS 2.0