älskade prag


jag är ung och dum

Trots att jag lider av åldersångest sen jag fyllde 21 så är jag tydligen fortfarande liten. Klasskamraten Lisa menar tex att jag är alldeles för ung för att förstå att det är något som är fel när man tvingas skrapa bilrutorna på insidan av bilen. För det måste man nämligen göra här i underbara norrland. Hon tycker för övrigt att min skrapa är "en typisk bilskrapa från södra sverige" = skitkass. Haha.

Jag e så extremt kass på allt som har med vinter och snö att göra. Blev insnöad i förrgårr så jag missade en föreläsning om mäns våld mot kvinnor och barn i nära relationer som jag sett fram emot i trehundra år. När jag väl inte var insnöad längre och kunde köra till skolan var det två bussar som slirat in i arandra och bildat trafikkaos på campus. Happy place, happy place, happy place.

jag har sagt det förr och jag säger det igen; människan är inte gjord för att bo i norrland.



Kroatien 2009
Ge mej sommar nu!


when you were really mine?

I höstas hände det något med mej. Under jullovet förstärktes det och sedan dess har jag bara gått runt och varit lycklig. Trots att jag kanske kuggar på tentan, trots att jag gör dumdristiga saker som jag ångrar hela tiden och trots att de håller på och bygger om på maxi så att jag inte hittar mitt favorit sköljmedel så är min aura fortfarande grön. Dessutom är Marit Bergmans Where you ever really mine? fruktansvärt fin.


Middag med älsklingstilda igår, telefonsamtal med sara inatt och städ och plugg på schemat idag. Ibland är studentlivet inte så dumt =)


tack ?

Jag; Matilda är jag ytlig, det är jag inte va?
Matilda; Nej, nej det är du inte....
Jag; Men hur vet du det? Eller hur märks det...?
Matilda; Du faller bara för fula killar.

sms man blir lycklig över att få


"Sitter på tåget nu och kom och tänka på dej och
hur stolt jag är över dej. Du är fantastik! Puss och kram."


Under en kort period i mitt liv hade jag en hobby:


att fotografera människor liggandes på golv.
sen blev jag normal.








flingor

Jag kom precis i detta nu på att jag suttit med en handsfree i öronen och sladden i munnen för att komma närmare mikrofonen så att folk lättare ska höra vad jag säger i två timmar utan att ha pratat med någon i telefon. Onödigt att ta ur handsfreen ifall det nu skulle ringa någon. Nog om det.
Jag har upptäckt att jag har ett (nytt) problem. Ett relationsproblem a la sånt man ska söka för hos Dr.Phil. Med min syster. Detta yttrar sig i att hon fortfarande tror och vill tro att jag är tio år gammal. Inte 18, inte femton utan tio år. Jag har alltid fått höra att jag är så lyckligt lottad över att ha en tre år äldre storasyster som man kan låna kläder och smink av, prata killar med och andra typiska "tjejgrejer". Ja, prata om allt som rör sig i en 21-årig flickas huvud. Lära mej av hennes misstag med mera med mera. Men: nej. I mitt "lyckosamma" fall är det inte så. Och jag kan ge ett praktexempel;
Jag: Emma, jag har gjort något dumt....
Emma: NEJ! Jag vill inte höra! Du har väl inte varit full? Säg inte att du varit full och blivit medvetslös och däckat på en parkbänk?? SÄG INTE DET! Nej, nu mår jag dåligt. DU mår väl inte dåligt? Du får inte må dåligt får då lägger jag på luren. Nä usch, vad illa jag mår nu, måste vi prata mer. Jag vill inte prata mer. Ok, vad har du gjort? Handlar det om den där killen du träffa?
Jag: Nej, men en annan och..
Emma: Jag vill inte veta! Kan vi inte leka att du är tio år när vi pratar? Jag ser dej som det. Jag vill inte att du ska ha gjort något dumt! Sluta! Nä, nu mår jag dåligt, jag vill inte prata mera....mitt batterri dör snart....*klick*
Jag: Men....hallå? hallå?

Ja..sådär ja.. Lyllos mej.


 


bag without box

Jag älskar att äta mat med tilda. Och det blir ännu roligare när min silvriga bag får vara med =)


dagens lunch


jag är..

så blåst. Va med om världshistoriens blåsning. Koki och Jasmine - eloge till er.

krig

Jag är i krig. Spotifykrig för att vara exakt. Med min pappa. Han och jag har nämligen samma konto så när han hemma i skene lyssnar på spotify bryts min koppling här uppe i umeå och låten stngs av. Om jag då trycker på play så att låten ska sarta igen, så bryts hans koppling nere i skene. Mycker trevligt att sitta och på hundra mils avstånds förstöra varandras musiklyssnande. Underhållning på hög nivå =)

Låt på hög nivå, som dessutom är helt underbar live. Lyssna, lyssna, lyssna!


jag kommer bli en dålig mamma


Ibland undrar jag om hon verkligen tycker om mej



Jag; Men asså, du ringer aldrig mej! Bryr du dej ens om hur jag mår eller vad jag gör? Tänker du nånsin på mej? Du ringer mej aldrig!!!
Emma; Nej, men jag pratade om dej med mamma på lunchen idag.
Jag; Nu vill inte jag prata med dej längre.
Emma; Nä, jag orkar inte prata med heller, jag ska ut i min trädgård nu.


iskall och pank

Ahhh, denna bitande kyla. Det finns två orsaker till varför jag hatar Umeå på vintern;
1. de är så kallt så att lungorna fryser till is så fort man andats in ett halvt andetag
2. det är så jävla mycket snö överallt att man blir bländad, snöig, blöt, iskall och leder till att mitt nyplattade hår inte längre ser så nyplattat ut.

Men inte grämer jag mej för vintern. Nej då, jag har ju fått svar på min överklagan av p-boten jag fick innan jul;

"Skäl för vårt beslut; Vi finner inga skäl att bevilja din överklagan."

Nä, men fuck you då.


så får du mej ändå

Det här håller inte kängre. Jag måste ändra min dygnsrytm. Nåja, håller just nu på att göra världens mysigaste frukost jag ska avnjuta till ett vänneravsnitt. Sen måste ja ta hand om all disk som ligger utspridd i hela lägenheten. Den övriga delen av dagen kommer bestå i plugg och annat mys med Emil Jensen i bakgrunden. Tack david som introducerade han i mitt liv i somras.




Jag funderar över hur lika vi är på en skala?



Moi 21 år



Emma när hon var 21


7 saker jag inte orkar göra just nu

  • gå och lägga mej
  • diska all disk som snart börjar mögla
  • sminka av mej
  • gå på toa trots att jag håller på att kissa på mej
  • byta låt på spotify. Nu spelas fantasy dreamworld - inte bra.
  • vattna mina vissna blommor
  • resa mig

sorg

Mitt favoritrouge dog idag.


word

"För att den objektiva förutsättningen ska vara uppfylld måste objektet och subjektet, som båda måste vara rättsliga subjekt, vara uppfyllda i det objektiva rekvisitet"
Oh, vad jag känner att jag älskar juridik. Ett utdrag ur dagens basgruppsarbete som inte bara var fyllt av förutsättningar och rekvisit för brott utan även diskussioner om adoption,bröstmjölk och medelåldersmäns från Kalix syn på homosexuella . Nu har jag slutat tvivla på om jag går rätt utbildning.

Nya basgruppen verkar jättebra och där alla har svåra abstinens besvär;
Arvid; slutade snusa idag
Johanna; extremt coca cola beroende tydligen (ngt jag trodde att man bara kunde vara på film eller på skoj)
Lisa; Kaffeberoende (trots att hon inte erkänner det haha!)
Ida; Nagellacks-, tags-, mobil-, glasögon- (så att jags ka se smart ut) och andra avenyn beroende.

Blir nog en trevlig tid!

tvätta rent min hjärna tills jag är fri

Idag började den nya terminen så nu är man officiellt en T4:a. Terminen kommer innehålla straff-och processrätt och inleddes med dagens föreläsning i straffrätt där läraren (och tacka gud för att hon gjorde det) klargjorde den juridiska definitionen på fistfucking. Mkt användbart. För övrigt upptäckte jag idag att jag i höstas gjorde världens kap då jag på universitetbibliotekets bokrea spontanköpte "straffansvar" för ynka 10 kronor för den tänkte jag, denkansäkert vara bra att ha. Och vad står inte på vår litteraturlista den här terminen om inte *trumvirvel* "straffansvar". Nypris: fem miljoner.  kaaathjing!




happy as a hippo

Jasmine säger: jag e sinnesjukt bakis idag

Ida säger: tööööööööööööööööönt

Ida säger: jaag har ett nytt liv som börjar på måndag som innebär, ingen alkohol, inget partajrökande, inga transfetter, inget onödigt shoppande, ingen överdosering av sköljmedel, inga glömda räkningar, inget gammalt smink som jag inte orkar sminka av, inga makaroner, inga överdrifter, inga jävlaskithelveteskillarsomförstörmittliv. Vad tror du om det?

Jasmine säger: hahaha ! du har en bra morgon märker jag

Ida säger: i love livet


apelsin och fläderblomsmarmelad

Jag älskar verkligen den här helgen för det här är en helg uan åtaganden. Det som stod på schemat var; ta det lugnt, sova, åka till stan (städa) ta det lugnt, sova, slappa, chilla gott the picture? Så nu har jag legat i sängen till 11.52 och kollat på nyhetsmorgon och nu väntar en brakfrukost som jag gjort och som jag tänker avnjuta till ett vänner avsnitt!

creme brule på er!

den härbilden är riktigt nussig



Sidbena och tofsar. Definition: Nusse.


stavas kiwi med k?

Tacka vet jag lov! Vilken underbar dag jag har haft. Gått på stan med matilda hela dagen i umeås omänskliga kyla för att sedan se på film på kvällen. Lyckades upnå rätt mkt under dagen; hitta riktigt mkt i stan, blev bästis med en gammal herre vid godiset på maxi (som älskade mintgodisar) och skällde ut två fjortisar som slått läger inne i ett provrum på H&M. En lyckad dag. Jag och matilda var även inne och käkade på Rost som har världens goaste mat - bara vegetariskt, och sånt där gott starkt kaffe man får ont i magen av. Så när vi väl fått vår mat kommer jag på det - jag har ju en blogg! Och vad gör alla fjorisar med  succebloggar? Jo, det tar urfåniga kort på vad de äter (precis som om läsarna skulle vara intresserade av vad de äter) och lägger ut på sina designade bloggar under rubriken "dagens lunch". Så tänkte jag, kan de så kan jag! Här kommer mina töntiga och meningslösa kort på vad jag och matilda åt idag. Och för er som inte orkar bry er - stäng webbläsaren.


  
Varm fetaostsmörgås med sallad



Färskostsallad


woho läsarrekord

det är inte klokt vad min kassa blogg drar läsare! Läsarbarometern beter sig som den vore hög på klorin. Klockan är nu 00.56 och jag har precis kommit hem efter en mkt fin filmkväll. Jag är dock såpass trött att jag inte ordkar gå och lägga mej så nu planerar jag att ringa och telefonterrorisera alla i min telefonbok.
Kräm.




Men le lite för helvete!



Sådär ja.


jag saknar



mitt lockiga hår jag hade för tre år sedan. Vart fan tog det vägen?





härliga livet

Här sitter jag klockan 15.47 i bara nattlinnet.Så fruktansvärt skönt. Gick inte upp förrän 13.40 idag, något jag tycker jag förtjänat. Blev dock väckt av Stefan på juridiska instutionen som sa att de kanske tappat bort min tenta, kul att bli väckt av det. Nåja, det får de fixa. Som sagt, tenta igår, satt och var kissenödig hela tiden och fick senare under tentafesten på kvällen en himla masa kommentaer om hur många gånger jag gick på toa under de sex timmarna egentligen. Fan vad alla ska klaga. Nåhja, tentafest igår alltså...var så trött att jag kunde dö. Förförfesten började hemma hos mej sovandes över köksbordet med tv4:s ekonominyheter i bakgrunden. Väl på förfesten upptäckte vi att matildas vin läckt öve våra pengar, idkort,visakort mm mm + att matilda glömt sit leg hemma. Nåja, förfesten var kul, blev en himla massa prat om bröst med micke och johan och förvånansvärt många klagade över min väldigt opolerade manikyr. Somnade en kvart efter jag kom hem och dagen har bestått av att titta på vänner och prata i telefon med david, helena och mia. Nu ska jag göra mig anständig (om jag orkar), röja upp  i min extremt stökiga lägenhet och förhoppningsvis dra till johan på filmkväll i kväll...


kram kram!



Matilda 20 år!

Grattis! =D




Vaddå sug i blicken!


det var det värsta

jaha...och nu kommer här in klagomål på min "fula" bloggdesign. Men jag lovar att jag ska bättra mig, så fort tentan är över så ska jag sätta mig ner i lugn o ro och lära mej alla kodmallar utantill. Jippi. I cant wait.


20 år, 364 dagar och 6 minuter

Japp, snart smäller det! Snart kommer jag kunna titulera mej som "21 årig sofistikerad brunett/kvinna med höga ambitioner om att rädda världen från dess undergång och sig själv från sitt nagellacksberoende ". Inte så pjåkigt. Så, vad har då en så högpresterande kvinna som jag lyckats med under de senaste 20 åren? Jo, ingenting. Vilket betyder att jag måste ta igen 20 år av usel insats för motverkning av världsvälten, HIV-smittan och farmvillenördar de nästkommande 20 åren. Detta plus allt annat "jag som sofistikerad och utpåtriktad kvinna" förväntas göra de kommande åren som att skaffa mej en hederlig utbildning, ett jobb, någon att - som emma uttrycker det, para mej med och få triljoner griniga ungar med, skaffa en älskare, en fjording, ett hus med förråd, en symaskin, lära mej göra omelett, sluta vara rädd för fiskar, avla fram lite mer barn, bli befodrad och till sist rädda världen. När jag nu ska hinna göra det.... mellan blöjbyten och mockning av hästbajs kankse (varför i helvete jag nu fått för mig att skaffa en häst)?

Nåja, en spännande framtid jag går till mötes. Och i morgon blir man 21. Suck, ångest.




     


Till världens finaste Helena

Som blev faster idag,
GRATTIS!


idalinneajosefsson




Jag är en jävla kvinna som kan många konster.




ha, ha, haaa.

Jag har avskaft nagellack, är helt fucking osminkad, har fula (men så ohygfligt bekväma) kläder, har håret uppsatt i ngt som ska föreställa en knut (brukar alltid bli jämförd med lilla My), och typ femton tusen post it lappar fäst över hela mej. Med andra ord, (och för att citera pappa när jag kom hem dagen efter nyår) jag ser ut som jerusalems förbannelse och blir typ rädd för mej själv när jag ser mej i spegeln. Och ändå har jag fått höra hur "fin jag är" inte bara en utan TVÅ ggr idag. Tänk då hur ohygligt snygg jag är egntligen när jag bara lägger manken till.

/hon med bra självkänsla.  




ny dag, ny möjligheter

så sant som det var sagt. Vaknade alldeles försent - igen. Har nu efter några timmars uppladning med triss-skrap i tv4, kaffe och en obeskrivligt för lång dusch tänk att sätta mej i sju timmar (yeah right) me dmiljörätten för atts edan göra mej anständig och bjuda girlsen på middag ikväll. Oj Oj Oj. Stress stress stress. Dags att sätta på glasögonen och få lite bildning. baj.







Tänk att jag varit så här blond. Och dum. Blond och dum. Tur att jag senare tog mitt
förnuft till fånga.


kaffekaffekaffe

Japp. har precis preparerat mej med ytterliggare en kopp för lite plugg så här på kvällstid. Just nu håller jag på med förmånsrätten inom sakrätten vilket för den oinvigde kan låta extremt tråkigt men för den mer lite världsvane juridikstudent faktiskt är....precis så tråkigt som det låter x 1000. Känner att jag tappar min studiemotivation lite när flikarna i min lagbok går sönder, det fastnar postit-lappar över hela mej och när markeringspennorna markerar streck över hela mej.

Nä nu måste jag göra tentafrågor!

tröttsamt

just nu vill jag bara lägga mej under ett varmt täcke och gå i ide och vakna i tid till att snön börjat smälta i umeå om sisådär femtonhundra år.  

kvalitativ effektivisering av studier

inte ens jag förstår rubriken. Klockan är nu mitt i natten (00.02) och jag sitter i min ensamhet och pluggar sakrätt. Fick bryt på det innan idag och var tvungen att ringa matilda och ha lite kris. helst av allt skulle jag bara vilja slå huvudet i lagboken eller lagboken i huvudet och dö en smula. Men det kan jag inte, rättare sagt, jag hinner inte för jag har en tenta att plugga på, en födelsedagsmiddag att planer, en hemresa att packa inför, en morgondag att vakna pigg och kry till och en himla massa annat. Men nej, man ska inte klaga. Trots att de mest grundläggande rutinerna som sömn och mat fått lida nu under tentapluggandet. Helvete. Kom precis på att jag nu slösat hela 3 minuter på att skriva detta lönlösa okarismatiska inlägg.

Baj.



ge mej sommar nu


tentaplugg

kaffe värvas med böcker. Koffeinhalten har aldrig varit sån hög.



okej...

lets face it. EN tjej vid namn isabella löwengrip har sveriges mest framgångsrike blogg vilket KNAPPAST någon levande varelse med mätbart IQ kunnat frångå. Vad har då Blondinbellas fina blogg som gör den så jäkla bra? Jo exempelvis lägger hon ut trettonhundra bilder på sig själv och nästan lika många på sina maträtter. Men. Sedan svarar hon även på döööölånga listor som läsarna EGENTLIGEN inte orkar läsa, men eftersomm de är så fruktansvärt nyfikna över vem hon fick sitt senaste mejl ifrån/vilka smeknamn hon har/om hon gillar ketchup, så läser man hela den femtonhundrameter långa listan ändå trots att scrollen på musen slitits ut innan man hunnit igenom halva. Så för att testa ett framgångsrikt koncept förljer här nedan min femtonhundrameters långa lista. Hur länge håller er scroller? =)

Namn: Ida Linnéa Josefsson

Kallas för: Dida, Nusse, Idaho

Stjärntecken: Stenbock

Höger eller vänsterhänt: Jag är högerhänt men håller pennan "oproportioneligt och skrämmande fel" enligt min lågstadielärare. Jag hatar henne än idag.

Piercingar: Ett hål i varje örsnibb plus två numera igenvuxna försök till hål i carvus

Tatueringar: inte än så länge...

Längd: 1.69

Hårfärg: Brunt

Fräknar: Under mina unga år när jag var söt 24seven hade jag fräknar året om, men nu när jag blivit gammal och ful får jag det enbart på sommaren

Motto: sånt orkar jag inte med.

Kär? Blir kär lätt som bara den. Kan till och med bli kär i saker, växter, färger. Jag var kär i en person igår, men jag har kommit över han nu´. Dags för nästa offer...

Önskar du att du bodde någon annanstans? JA! Jag bor i nordpolens kallaste håla umeå! Människan är inte gjord för att bo där det finns snö mer än en vecka om året.

Tycker du att du är attraktiv? Jag är skitsnygg., den som tycker annat har seriösa problem.

Dricker du? Ja. Jag har hört att man dör annars men det kanske bara var ett rykte?

Röker du? inte när jag är i mitt sinnes fulla bruk.´Så nej. I somras kunde jag skryta med att jag aldrig ens provat men sen råkade jag visst bli dum i huvet.

Vilket schampo använder du? Loreals nånting. Rosa. Luktar gudomligt.

Vilken parfym använder du? Flowerbomb av Viktor och rolf - världens i särklass goaste parfym.

Vad är du rädd för? Allt och lite därtill. Jag kan till och med bli rädd för mej själv ibland när jag inte har ngt bättre för mej.

Gillar du att tvätta? Med risk för att inte vara en "moder kvinna" men: det är min sanna passion! Jag älskar och tvätta. Jag skulle kunna gifta mej med min tvättmaskin. Jag älskar allt som har med sköljhmedel att göra...favoriten är appelblossom. Tvätta make my life complete.

Gillar du berg- och dalbanor? jag ser det som så här: antingen åker man karusell eller så lever man. Jag väljer livet. Karuseller får barn åka.

Senaste…

Filmen du hyrde? Smala Susie "Naken man springer naken på Konsum" "jag vill ha en ginotonic. hoppa över isen. strunta i tonicen oxå"

Filmen du köpte? Sjunde himlen, första säsongen

Låten du hörde: Judas Priest - Breaking the law

Låten du laddade ner? Hajen - svensken (LAGLIGT!)

Personen du ringde? Helena

Personen som ringde dig? Jasmine ringde och skällde ut mej över att hon jobbar när jag ska fira min födelsedag

TV-program du såg? Vänner

Person du tänkte på? Min syster emma

Favorit…

Låt: Queen - another one bites the dust

Sak att göra: sova, ja jag vet att det låter jättefjortis men jag skulle kunna sova en hel dag. Inte för att jag är trött utan för att det är så fruktansvärt skönt.

Sport: jag hatar allt som har med sport att göra. En inledningsfras som jag dessutom valde att inleda konversationen med min bordskavaljer på nyår. Han är sportjournalist i Markbladet.

Dryck: Mjölk (sköljmedel och vitlök) är guds gåva till människan

Kläder: Tights och någon fin sofistikerad topp. Jag har ju gått och bytt stil för ett tag sen. I mina unga år klädde jag mej i palestinasjal och iljinjeans. Numera är det fina kläder i rosa med spets och volanger som gäller och jag har därmed snott helenas identitet.

Film: Notting Hill, A walk to remenber, Dagboken, Sisters keepers, Lejon kungen

Bil: Favvobilen är en vinröd Mustang men Nussebil är inte så pjåkig den heller. Speciellt inte när den startar.

Serie: Vänner

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? jag är en 20 årig skitsnygg tjej, inte nunna! Klart jag gjort det!

Gråtit över en flicka? jepp

Ljugit för någon? oja! Jag börjar bli bättre och bättre på att ljuga.

Varit i slagsmål? på dagis. Jag bet helena i ryggen. Hon slog ut min framtand.  sen lärde hon mej cykla utan stödhjul och sen dess har vi aldrig bråkat.

Blivit arresterad? Faktiuskt inte. Fastnat i tullen i london en gång när jag och min familj glömt passen på hotellet.

Träffat någon från internet IRL? Ja några killar när jag gick i sexan. De var fula.

Antal…

Gånger du varit kär? som sagt kan bli kär i en matsalsmöbel om jag bara lägger manken till men riktigt riktigt kär i en männsiak har jag kanske ´varit 3 ggr

Gånger ditt hjärta brustit? En gång, fast det var nog mitt fel

Hjärtan brustet på grund av dig? jag vill tro två

Tjejer du kysst? med tungan? en.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? OJ! Mina bästa kompisar har jag ju känt sedan fosterstadiet.Har kontakt med ett tiotal kanske.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? ett tiotal ggr. Den jag mest är stolt över var när jag stod längst fram på en håkan konsert och blev intervjuvad i GP.

Senaste…

Boken du läste? UtvandrarnÁ om vi ska snacka skönlitterärt. Men sedan håller ju jag på o studerar så då är det Rätt Arv

Personen du fick e-mail av? Johan Lindgren

Personen du fick brev av? Mamma tror jag. Hon brukar skicka förnödenhetspaket á 5 gram på posten med jämna mellanrum. Utan dessa leveranser skulle jag aldrig överleva,

Personen du fick sms av? Anders Nordh

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Idag

Saken du köpte? Lila glitterögonskugga på Make up Store som jag aldrig kommer att använda.

Vad har du gjort idag? Kollat på sjunde himlen, pluggat

Brukar du svära mycket? Ja

När stiger du upp på morgonen? Alldeles för sent. Helst inte alls.

Vad har du på dig? Med tanke på att det är mitt i natten och jag i nuläget befinner mej i min säng vägrar jag svara på den porriga frågan.

Vad ska du göra ikväll? Ikväll+ det är fan natt nu! Jag ska sova och säkerligen prata i sömnen, det brukar jag göra! Härom natten skrek jag rätt ut; 24 liter!!!!!!!

Vad är du allergisk mot? utan att överdriva: allt.

Var har du ont? just nu i mina armar och ben för jag sitter i en så fruktansvärt obehaglig ställning., Har ju svarat på dessa meningslösa frågor i flera timmar nu ju så att blodet har försvunnit från minha lemmar.

Använder du hårspray? Ja ibland

Kan du stå på händer? Nej men jag är jävligt vig.

Håkan Hellström eller The Ark? Håkanbråkan!

Salt eller socker? salt. assalta popcorn är min last,

Gillar du ketchup? ja. Till mat,

Är du glad nu? nej. jag är trött och vill sova.

Var du glad igår? Jag tror det.

Stockholm är… ? danmarks huvudstad

Göteborg är… ? inspelningsplatsen för andra avenyn

Kan du sjunga? är påven för homosexuella giftermål?

Spaghetti eller makaroner? pappas spagetti och köttfärsås

Land du vill besöka? irland, Usa

Är det äntligen klart nu? Nu är det bara att vänbta på att läsarbarometer ska stiga! =)


Frihet är...

att få sova hur länge man vill, att slippa ha bh, att ha avskaft nagellack, att se förjävlig ut i håret, att vara osminkad, att få ägna en hel dag utan att göra någonting, att sätta sig i bilen och köra utan något mål, att få blogga med sin nyinköpta minipc I SÄNGEN!
Godnatt!


lagar och paragrafer

fyller fram till och med den 14 januari min dag så tills dess får ni lyssna till hur Judas Priest ogenomträngligt Breaking the law



Knepigt värre

Jag förvånas över mej själv ibland. Ganska ofta till och med. I nuläget är jag förvånad över min (ska man kalla det längtan?) efter att blogga. Jag som trodde att jag var förbi det stadiet där jag var tvungen att dokumentera mitt liv i en offentlig dagbok, men så är det uppenbarligen inte. Jag har försökt kämpa emot, men det går inte längre. Det går inte att dra ut på lidandet , det går inte att förneka det faktum att jag bara måste blogga (gissar att speciellt jasmine hoppar av glädje just nu). Och vad passar inte bättre än att starta en ny blogg/nytt mer seriöst (eller ja) iallfall mer kontrollerat liv än i början av ett nytt decennium? Så till er alla som längtan; NU är bloggen om mitt liv som mej själv tillbaka!
Fucking enjoy!



  

RSS 2.0