aloha!

Och då var det dags att packa väskan för en vecka i trollhättan/vänersborg. Kollade in min lägenhet i fredags och den var helt ok. Stack efter det till regionens hus och blev där tilldelad ett eget kontor till min stora förvåning. Jag ska, för den oinvigde, arbeta på regionens hus i vänersborg på personalstrategiskaavdelningen och avdelningen för funktionshinder och tillgänglighet. Var hemskt kul att få träffa alla i fredags, trots att de fick se en hemskt uppbränd version av ida josefsson då jag dagen innan legat ute i solen med jenny med visionen att solskydd inte behövs i sverige. Anyway. Upprymd och uppbränd åkte jag efter min första arbetsdag hem och var nära att somna i bilen.
Gårdagen gick självklart åt till att titta på kronprinsessbröllopet trots att jag under senare tid kommit på att jag varken är royalist eller för monarkin som statsskick.
Nä, nu måste jag dra och packa väskan!

Adios!


oj då

jag är inte något vidare trogen mina få bloggläsare. Men jag har varit så upptagen med att ha sommarlov under den senaste veckan att jag helt enkelt inte haft tid över för att blogga. Mycket på gång just nu iallafall, fick kontraktet till min lägenhet i trollhättan idag som jag ska hyra under sommaren eftersom jag fått jobb i vänersborg på regionens hus. Ska åka den 15 mil långa resan dit upp imorgon för att kika in lägenheten och ha en introduktionsdag på mitt nya arbete. Ska bli hemskt kul och jättespännande!

Tentaresultatet kom igår vilket medförde att jag nu äntligen kan ta andas ut och säga hej då till termin 4 och straff och processrätten.

Nu är det dags att packa väskan inför imorgon! Au revoir och bonjour!

Dags för lite uppdatering

Och så var man hemma i skene igen efter en 100 mils resa i bil från Umeå. Stannade en natt i sthlm och belönade oss med hotellfrukosten på royal viking för att sedan gå ut och göra stan. Jag lyckades bland annat få igång larmet på nationalmuseet och köra lite för nära inpå slottet. Var hemma vid 22 i söndags kväll och sen dess har det varit fullt upp. I måndags var det fika med alla kompisarna, i tisdags var jag och jenny på ullared och igår var jag hos frissan och umgicks med david. Idag är det inte mkt inbokat men imorgon blir det till att gå på davids student och tjejkväll hemma hos jenny i torestorp på kvällen. Au revoir.



och den här bilden får sammanfatta tentafesten;



No comments neccesary.



tjohoooooooooooo!

TENTAN

ÄR

GJORD!

2 ÅR AVKLARADE -

2, 5 TO GO!!!!


RSS 2.0