Say yes to the dress

Ikväll har jag och pappa haft kvalitetstid. Eftersom jag bestämmer så valde jag att vi skulle titta på "Say yes to the dress" - ett program där ett gäng amerikanska överklassbruttor ska hitta "the dress" vilket vanligen brukar sluta med någon ful mormorsklänning som är alldelles overpriced. Jag älskar sådana här värdelösa skitprogram med hjärnlösa medverkande som får definitionen av nyansen av vitt att verka lika problematiskt att fastslå som freden på Västbanken. Jag älskar det. Pappa hatat det. Jag älskar honom för att han hatar det och inte tvingar mej slå över till Aktuellt.

lite grann i efterskott




GOD JUL!

(och ja, till sist fick jag min etfterlängtade vattenkokare...!)


Lovely





Den här vackra skapelsen kommer snart pryda min telefon!



Fika med pappa;

Stavas kaffe och varsin iphone. Socialt.

5 tecken på att man håller på att bli tant

1. Helt plötsligt upptäcker man att det där handtaget i taket på bilen faktiskt har en funktion. Det är ju faktiskt riktigt bekvämt att sitta och hålla sig i det när man är ute och åker. 2. Man tycker att det är fräsigt med leopardmönstrade kläder. 3. Man änvänder uttrycket fräsigt. 4. Man upptäcker hur jävla praktisk magväskan är. 5. Man har inte någon koll på band och musik längre, jag vet inte ens vem det är som är själva Kent av alla killarna i popgruppen Kent.

onepiece







GE MEJ!!!



Min önskelista julen 2010

Julen står för dörren. Idag bad därför min mamma mej att skriva en önskelista över grejer jag vill ha i julklapp. Önskelistan skulle hon sedan traditionsenligt hänga upp på kylskåpsdörren bredvid Emmas milslånga önskelista. Hällde upp en kopp kaffe och satte mej bekvämt för att i lugn och ro skriva min önskelista. Men guuud vad förbannad och irriterad jag blev när jag upptäckte hur fruktansvärt svårt det var. Jag kom på att jag inte önskar mej någonting (bortsett från johnny depp i bar överkropp och en bostadsrätt i centrum). Efter 40 min var min önskelista fortfarande tom. Frustrationen bara växte och till slut var jag så desperat att jag till slut satte upp min önskelista på kylskåpet med endast en grej uppskriven; en vattenkokare. Men hur jävla kul är det att önska sig en sån egentligen? Inte alls för att vara ärlig. Så i köket hänger nu Emmas aplånga önskelista och bredvid hänger min. Min fina önskelista med endast en grej uppskriven; en vattenkokare. Jag har aldrig känt mig så här oglamorös. Till slut var jag bara tvungen att fylla ut min önskelista lite och lade därför till presentkort. Bra gjort Ida, skitbra. Snacka om glamour. Verkligen. Score!

Hur söt får man bli?








laaaaaaaaaaaaaaaaaw



Nuuuuuuu börjar det officiella tentaplugget! Heja Heja!


En parantes: Om man googlar på beskattningsrättens fader Asbjörn Eriksson så får man upp en bild på en stol vilket på ett ungefär beskriver hur fruktänsvärt dödstråkigt skatterätt är. Håll till godo. Slut parantes.





Asbjörn Eriksson



På Ikea

David om salladsskeden:
- Asså, gud vilket häftigt skohorn.


Älsklingspojken hjälper Anders och Mikael att renovera..


jullov!

Bestämde mej för att ta jullov lite i förtid, ombokade min biljett till göteborg och vips - nu är jag hemma! Just nu ägnar jag tiden åt att bara göra saker jag tycker om som att måla naglarna, sova till lunch och njuta av avsaknaden av all form av juridik. Ikväll blir det mys hemma hos helena och imorgon ska jag göra ingenting. I cant wait!




pictures from the paste















grej of the day



Kaffe med mjölk.
Himmelskt gott för magen!



Jag blir galen!

din plats i kön är nummer 2 - TUT TUT - din plats i kön är nummer 2 - TUT TUT - din plats i kön är nummer 2 - TUT TUT - din plats i kön är nummer 2 - TUT TUT - din plats i kön är nummer 2 - TUT TUT - din plats i kön är nummer 2 - TUT TUT - din plats i kön är nummer 2 - TUT TUT - din plats i kön är nummer 2 - TUT TUT - din plats i kön är nummer 2 - TUT TUT - din plats i kön är nummer 2 - TUT TUT - din plats i kön är nummer 2 - TUT TUT - din plats i kön är nummer 2 - TUT TUT - din plats i kön är nummer 2 - TUT TUT - din plats i kön är nummer 2 - TUT TUT!

Tebax

Idag har jag kommit fram till att bulgur är ett förvånatsvärt fult ord. Och just det, jag är tillbaka i umeå igen. Peace.

Sms från Mia. Begynnande alzheimers?

"Hej.jag fick nyss ett sms från dig. Vem är du? Vad vill du mig? Du skrämmer mig. Sluta!"

Taggatråd

"Jag skulle försöka lätta upp stämningen lite så jag började sjunga visan om taggatråd."

<3




Jag är så äckligt bra på att blogga.


konsten att älska sig själv

Ibland får jag en känsla. En väldigt stark känsla av att jag älskar mej själv så himla mycket. Känslan brukar ofta komma när jag på ett eller annat sätt gjort bort mej eller handlat i strid med min inteligens. Idag kände jag väldigt starkt att herregud vad underbar jag är.

Imorse när jag vaknade upptäckte jag till min stora besvikelse att min iphone inte fungerade som den skulle. Min fina fina iphone som är alldeles ny var helt knäpptyst. Högtalaren hade gått sönder och jag ringde snabbt till mikael som kan allt om allt, eller rättare sagt allt om iphones. Men inte ens mikael förstod var som var fel. Så här har jag varit förbannad en hel dag över min skittelefon som slutat fungera.

Sedan upptäckte jag att min iphone tydligen hade en ljudlösknapp. Problemet var löst. Och här hade jag gått i femton timmar och varit asförbannad. Jag älskar mej själv.





Tvek

Jag hörde precis glassbilen köra en vända runt kvarteret. Rätta mej om jag har fel men är det inte typ december nu?

Nu;

Svensk aktiebolagsrätt. Snark.

RSS 2.0