oj då..

det var hemskt vad dålig jag har blivit på att blogga. Eller jag har i och för sig aldrig varit bra på att blogga. Jag blir bara sämre, en nedåtgående trend - and i like it!

Nu tar företagsekonomi upp stora delar av min tid. Jag hatar det. Jag tycker att diagram och annan sån skit är ren crap. Jag är ingen excellmänniska. Jag är mer en wordmänniska. På mitt jobb i somras fick jag lära mig att det finns två slags människor: excell eller wordmänniskor. Jag är definitivt en wordmänniska. Fast jag hatar det där gemet som tidigare fanns i word. Jag kände rent hat mot det gemet. Jag tror wprdgemet fick ta emot mycket stryk i min tonårsrevolt.

Nu ska jag plugga lite ekonomi. Dagens mål är att förstå skillnaden på balansräkning och resultaträkning. Kanske inte så svårt för vanliga homo sapiens men lite krångligt för en wordmänniska.

Peace.



ge mej

värme.

Det är 1000 minusgrader här uppe och det ör augusti. Jag var till och med tvungen att investera i ett par nya vantar i helgen annars hade jag aldrig klarat mej. När jag bli stor ska jag bo i afrika. I en hydda av halm.


 

På Sicilien var det så varmt att träden tände eld på sig själva.
Snacka om själdestruktivtbeteénde.



uuuuuuuuuuuuuumeå.

Japp. Back in town. Norrland är svinkallt och jag har bara femton grader i lägenheten. Folk går omkring med mössa och vantar här uppe vilket känns hemskt onaturligt med tanke på att jag var på ett 37 gradigt sicilien för bara några dagar sen..

anywej, stan är numera osäker och resan upp har gått bra. Är trött så in i norden så tänkte gå och lägga mej i mina kalla lakan nu och längta till jul..eller nått.

Fake it untill you make it.
Ida

vart tog sommaren vägen?

Jag firar att sommaren är slut med en ny bloggdesign...tadaaa! =)

Har haft sommarlov både från mitt liv under de senaste månaderna vilket även inkluderar bloggen. Men nu är det ändring på det.

Jag har haft en helt otrolig sommaren. Den avslutades på det bästa av de bästa sätt; jag, helena, matilda, jenny, och jasmine åkte till Sicilien en vecka och njöt av värmen, solen och den underbara poolen! Tack fantastic five för den veckan, ni är underbara!

Åker upp till umeå igen imorgon och sk aför omväxlingsskull försöka köra de hundra milen utan bärgning, punktering eller brända bromsar.

Nu är det dags att börja packa väskan och bege sig tillbaka till vardagen igen. Måste få tillbaka en normal dygnsrytm och måla naglarna i mittnyainköpta höstlack!

Tack för världens underbaraste sommar!



Älskar er tjejer, ni är bäst.


RSS 2.0