Ett efterlängtat samtal

Sedan David åkte för att jobba i Kina har vi bara haft kontakt med varandra per mejl. Det har gått två månader sedan jag hörde han röst senast. Framtills idag kändes det som en omöjlighet att vara inloggade på internet samtidigt och kunna chatta med varandra med tanke på den stora tidsskillnaden. Idag vid lunchtid fick jag ett sms av Helena om att jag måste logga in på Facebook för att David var online och ville chatta med mej. Äntligen lyckas jag få "onlinekontakt" med honom och vi bestämmer att prata på skype så fort jag kommit hem.
Jag kommer hem, loggar in på skype. David ringer upp och jag svarar med ett hoppfullt "hej...?". Tystnad. Tystnad. Lite mer tystnad. Och sen kom det: "Heeeeeeeeej!".
Glädje.









Vem försöker jag lura?

Byter däck på bilen. Grabbarna på Däckhuset verkar göra ett bra jobb. Eller vad fan vet jag om det förresten?

Fast i en hiss

Jag och Mikael bestämde oss för att fira min nya bloggdesign genom att gå ut på Corona. På väg till dansgolvet fastnade vi, tillsammans med en av vakterna, i en hiss. Efter en timmes väntan fylld med hot om stämning fick de upp ena dörren. Sedan vankades gratisdrinkar och en halvtimme på dansgolvet.
En uppovhnedpåvänd video säger mer än tusen ord.

Ny bloggdesign

And I lööv it.







Jag gillar mej själv

Och jag kan inte hjälpa det.




HAHA


Vintern i Ume sucks

Sitter på världens tråkigaste föreläsning i världens kallaste sal med världens äckligaste kopp kaffe. Köldskador och magsårsbesvär kommer helt klart vara det jag tar med mej från de här timmarna.  Glamour kom till mej.

kaffekaffekaffe

Ovan: Ida-kaffe
Nedan: Mia-kaffe

sunglasses

Idag var jag tvungen att muntra upp mej själv lite grann. Då gjorde jag det jag gör bäst; jag köpte ett par till solglasögon.

Under tentapluggandet var det fullt ös


Sakletare

När jag och Mia skulle gå hem från Mikaels inflyttningsfest igår hittade vi ett prima köksbord i mikaels trappuppgång. Vi tog det och nu är det vårt. Mia gömde sig under det till en början och sedan skrev vi en (hot-) lapp om att ingen fick ta detta bord med vänliga hälsningar Carl Bildt.
"Detta bord är mitt. Om du betalar 40 000 miljardert kanske jag överväger att sälja. /Carl Bildt"




Me like

Jag gillar stenhårt det faktum att jag har haft 3 läsare idag. Hittils. Att jag äger på att blogga är knappast diskutabelt. Idag är varit en mycket bra dag. Efter en riktigt härlig myskväll med matilda igår med tacopaj, rödvin och på spåret unnade jag mej en lååång sovmorgon. Frukost vid 12 snäret och sedan några vänneravsnitt. Storstädade sedan HELA lägenheten och har efter det duschat och ätoit upp resterna från igår. Snart är det dags att göra sig i ordning för kvällen, Mikael har nämligen inflyttningsfest ikväll! Till allas glädje har ju Mikael och jag blivit grannar, och det måste ju firas! Kräm Fräsch.

Jag är so fucking lovely.

Jag är inte en sån bloggare som ber om ursäkt till alla mina tio läsare för att jag inte bloggat på länge. Det skiljer mej från andra bloggare. Något annat som skiljer mej från andra bloggare är att jag har ett liv. Peace out.

jag börjar bli vuxen


B-artister, B-låtar och B-ert Karlsson i all ära....

...vi närmar oss årets höjdpunkt; Melodifestivalen! Tjoho! Jag älskar Melodifestivalen. Alla kassa låtbidrag, sminkkatastrofer, håruppsättningar med X antal kilo löshår, palijetter - ja, allt! Jag älskar till och med det faktumet att vi får skämmas över det skitkassa vinnarbidraget i den internationella tävlingen varje år. Men i år är allt annorlunda. I år kommer jag inte kunna infinna mej i mitt rofyllda melodifestivalen-mood. Detta beror på en endaste person. Rikard Bajs Olsson.
Jag hatar Rikard Olsson. Om man är såpass "kvalificerad" att man blir sparkad från Bingolotto och placeras som programledare i sveriges genom tiderna mest osedda program: "Vem vet mest" är man definitivt inte kvalificerad till att vara programledare för årets bästa och efterlängtade program, Melodifestivalen.
Allt kommer gå skit. Även i år. Men i år kommer de inte bero på musikernas dåliga performance. Nej, nej. Sveriges kassa placering i Eurovision song contest 2011 kommer helt och hållet bero på Rikard Olsson som skrämt alla tittare med sin äckeltjäcka attityd så att ingen till slut velat se finalen och ringa och rösta.
Från och med nu ska jag aldrig mer betala tv-licensen.

RSS 2.0