Passover

Påsken har varit awesome, lovely, över förväntan. Over and out.

93

93 dagar kvar.

My mother everyone

"Jag köpte sånt äckligt påskgodis som vi kan ge bort när påskkärringarna kommer.
Man får ju inte skämma bort barnen!"



Baby ♥


Jag lyckas verkligen fånga mina läsare

"Jag har haft tråkigt hela dagen. Jag har till och med läst din blogg - så tråkigt har jag haft!"
/Matilda, en av många trogna läsare

underbara dagar

De två senaste dagarna har varit helt underbara! Jag har suttit ute i solen och bara glassat! Jag har umgåtts med mina fina vänner från vaggan - Linn och Julia, besökt torestorp och läst se och hör på altanen!

Hund

Jag har alltid varit livrädd för hundar. De har varit skrämmande och jag har alltid känt att "de varit ute efter mej". Men nu älskar jag hundar! Denna totalomvändning beror på Baileys - världens mysigaste tillika syrrans hund. Jag har därför börjat planera mitt hundinköp (som kommer att ske om några år) med att läsa på och göra research. Rasen och namnet är redan bestämt, det blir en cavalier kings charles spaniel i färgen blenheim som ska heta Doris.

Nu har de kommit in!



Okej, mitt så kallade "köpstopp" varade i 13 timmar. Men jag var bara tvungen att köpa de blå skorna när jag upptäckte att de kommit in i min storlek. Så nu kommer jag ha tre likadana skor i olika färger. Bra. Nu är det definitivt köpstopp ända fram till juni. Eller...?




Conscious


HM lanserade sin conscious kollektion idag. Var bara tvungen att köpa ett puderrosa linne därifrån. Passa samtidigt på att köpa två ballerinaskor jag funderat på länge. Ville gärna haft dem i blått men de var tyvärr slut i min storlek så det fick bli rött och svart istället. Nu råder definitivt köpstopp fram till juni! 







Klubbat och klart!

Har precis skickat in min anmälan inför höstens termin då vi ska läsa valbara kurser. Förutom den obligatoriska kursen i rättshistoria blir det förhoppningsvis en kurs i kriminologi, barnrätt samt arbetsrätt med inriktning mot diskriminering. Får se om jag orkar läsa all kurser, att läsa 175% vet jag nämligen inte riktigt om jag orkar. Men, men..vi får helt enkelt se!

Finaste Helena, som jag inte träffat på två månader, kom över och kramades! Äen hon sökte in till sina valbara kurser. Hon ska bland annat läsa konflikthantering. Passar henne perfekt, hon är handlag för det: på dagis gav hon mej en rak höger så att min framtand åkte ut. Sen jagade jag in henne i ett torkskåp och bet henne i ryggen. Vi var fina vänner redan då ♥


Skene here i come!

Lämnade ett underbart vårigt Umeå ikväll för att bege mej mot västkusten gör lite påskledighet. Sitter nu på Bromma flygplats och äter ett osköljt äpple i väntan på att vi ska lyfta och fara sista sträckan till Landvetter. Jag har inte varit hemma på två månader så det känns lite konstigt att komma "hem". Undra hur mycket snö det kommer finnas kvar i Umeå när jag kommer upp igen om två veckor..

Seminarium i internationell privaträtt, dag 2

"Om den lagen redan hade trätt ikraft hade det här varit ännu krångligare.
Då hade jag hoppat ut genom fönstret och ni hade hoppat efter."

Seminarium i internationell privaträtt

"Tänk er det internationella lagstiftningsarbetet som en stor galopperande häst.
Efteråt kommer en haltande ko, det svenska lagstiftningarbetet"

I veckan...

hade vi moot court, rättegångsspel på engelska, där min basgrupp företrädde Umeå ifråga om ICC:s jurisdiktion. Det var hemskt kul trot att man stundtals ville kräkas under förberedelserna.
Som ni ser jobbade vi alla på väldigt bra under förberedelserna...

världens finaste Jennifer

Var här igår och fnittrade och åt pizza. Till efterätt gjorde vi
chokladmousse på två veckor gammal mjök, mums!

Spring

Nu har jag, i egenskap av mej själv, bestämt att det är vår.
Det innebär att favoritskorna äntligen ska plockas fram!

Coffee is the answer

...the question is pretty much irrelevant!

Kling

Madrids designstudenters alldeles egna klädemärke that I love

RSS 2.0