Berätta hur du gör


ny skepnad

Hej!
Oavsett hur ni hittat hit, om det vait via min gamla blogg eller om ni bara hamna här av ren slumpmässighet sä - välkomna till min nya och förhoppningsvis lite mer seriösa blogg!

I gymnasiet behövde jag ett ställe där jag kunde skriva ner alla mina orkeslösa tankar om livet, kläder, skolan, kompisar, familj, majs, russin och annat viktigt i varpå jag skapade (mitt dåvarande skötebarn) www.makesomenoice.blogg.se. Länge var läsarsiffrorna nere i botten men helt plötsligt var det visst ganska många som läste den. Anywej, efter att ha kommit in på juristutbildningen in the middle of freaking nowhere närmare betsämt Umeå la jag det där med bloggandet på hyllan då jag ansåg mej alltför vuxen för att ens orka eller behöva skriva om "materialistskitar", "fjortisjävlar" och andra trevliga saker som jag under min ungdom slösade värdefulla tanketimmar på.

Det var då, nu är nu. Tanken att skapa en ny blogg var lite påstötning hemifrån Skene att man ville läsa om hur jag har det här uppe i norrland då telenors minuttaxa redann nu är alldeles för hög. Så, nu är bloggen skapad, jag gav den till och med ett så fantasifullt/sofistikerat domän namn som mitt egna namn - kitchigt va? Iallafall, i nuläget har jag ingen aning om vad denna blogg kommer att handla om men jag tänker attd et ger sig med tiden. Mitt örsta mål är istället att ragga alla mina gamla läsare och förhoppningsvis några nya.....varför vet jag inte? varför har man ens en blogg..?

Fundera på det ni så återkommer jag.

BlondinIda


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0